Mesajul Zilei de 24 ianuarie 2023 – DRAGONUL NEGRU DE PE SATURN

Aduce înţelepciune prin disciplină spirituală

DESPRE: Dragonii negri 5-dimensionali lucrează direct cu stăpânii Quishy, aspectul ascensionat al lui Saturn. Ei ne ajută să ne organizăm şi să ne dedicăm sarcinilor oricât ar fi de mici sau de mari. Negrul indică o energie feminină a odihnei, păcii şi calmului  care permite viziunii să iasă în faţă. Dacă ar fi prea mult imbold masculin, nu ar putea.

Aceşti dragoni lucrează cu Arhanghelul Gabriel care radiază lumină albă pură. Este răspunzător de centrul (chakra) de bază în care deţinem energie spirituală 5-dimensională.  Acest lucru permite chakrelor 5-dimensionale să se ancoreze. Energia Arhanghelului Gabriel o echilibrează pe cea a dragonilor negri de pe Saturn.

Aceşti dragoni poartă şi Flacăra Violet a Transmutării care este păstrată pe Saturn şi o folosesc pentru dizolvarea gândurilor care nu sunt concentrate pe viziunea supremă.

CĂLĂUZIRE: Ţi-a apărut acum un dragon negru de pe Saturn fiindcă e momentul să abordezi sarcinile cu disciplină şi focus. Disciplina spirituală este vitală pentru a ancora energiile superioare pe calea ta. Dragonul negru îţi aduce focus, concentrare, hotărâre, conştientizare  şi abilitatea de a planifica şi a te supune unei rutine la nevoie.

Primirea acestei cărţi este o adevărată binecuvântare,deoarece indică faptul că picioarele îţi sunt ferm ancorate pe calea ascensiunii şi că faci totul spre binele suprem al tuturor.

Acest dragon îţi aduce şi felicitări din lumea îngerilor, deoarece ai trecut un test căruia i-ai fost supus. E timpul să-ţi sărbătoreşti succesul şi să mergi înainte pe calea disciplinei, dar şi cu bucurie şi extaz.