Mesajul Zilei de 24 iunie 2023 – PROFESOR

Această carte este despre a învăța și a preda. Ai învățat foarte multe din experiențele și relațiile tale și acum este momentul să transferi această cunoaștere și altora. Situația ta prezentă îți aduce oportunități pentru creștere spirituală și te învață niște lecții de viață importante. Pe măsură ce înțelegi și accepți aceste lecții, tiparele vechi vor cădea și vor fi înlocuite de experiențe noi și minunate.

SEMNIFICAȚII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Această persoană sau situație îți aduce lecții de viață importante. Întreabă-te: ”ce binecuvântare îmi aduce această situație?”. Scopul vieții tale implică învățarea altora. Iartă un profesor din trecutul tău. Ești îndemnat(ă) să înveți pe alții.

Mahachochan Racoczy, cunoscut și ca Maestrul Racoczy sau Directorul Divin, este privit ca un mare învățător spiritual printre ai cărui discipoli s-a numărat și Saint Germain. Este foarte implicat în domeniul liderilor guvernelor lumii, pe care îi ghidează intuitiv pentru a găsi soluții pacifiste. Cheamă-l pe Machachochan Racoczy pentru ajutor în învățarea ezoterică, învățarea spirituală sau eforturi pentru pacea lumii