Mesajul Zilei de 24 mai 2021 – PRIVAŢIUNI

Fie din cauza unei schimbări bruşte de împrejurări fie din cauza unor tipare de noroc menţinute multă vreme, ai putea să te descoperi supra-preocupat(ă) de finanţele tale şi de siguranţa ta, chiar acum. Ai putea să îţi faci griji că nu o să ai suficient ca să îţi îndeplinească necesităţile deci o să încerci să economiseşti fiecare bănuţ. Fricile tale te-ar putea împinge chiar să cauţi în mod inconştient pe alţii care să te reasigure sau să îţi garanteze nevoile într-un fel oarecare. Problema de a permite acestor frici să preia controlul este că nesiguranţa ta va fi simţită şi de către alţii iar ei se vor da înapoi, temându-se să nu fie „folosiţi” pentru securitatea ta, ceea ce va continua şi va adânci ciclul privaţiunilor. Ciclul fricii şi lipsei seacă şi mai mult „fântâna prosperităţii” .

Din fericire, Ghizii Prosperităţii tale sunt aici pentru a inversa această vibraţie. Ei te informează că faptul de a acumula sau reţine într-un fel sau altul este împotriva fluxului divin al Universului şi este opusul a ceea ce se numeşte prosperitate. Legile Universale ale prosperităţii spun că primim ceea ce dăruim. În Univers nu există lipsă; lipsa este doar în mintea noastră.  Adevărata sursă a sărăciei este indicaţia că suntem deconectaţi de la Sursa Divină, ceea ce cauzează o stimă de sine scăzută.  Aceasta este adevărata sursă a lipsei în orice zonă a vieţii, indiferent că este vorba de bani, de confort, securitate sau chiar iubire.

Ca să te întorci în fluxul lucrurilor, Ghizii Prosperităţii tale te îndeamnă să te reconectezi la Sursă fiind generos în toate felurile. Orice tendinţe înţepătoare, chiar şi faţă de tine însuţi / însăţi, nu fac decât să te deconecteze de la Sursa Divină. Recuperează-ţi stima de sine recunoscând că eşti un copil demn de încredere al Universului – nevoile tale vor fi împlinite cu uşurinţă dacă te deschizi către darurile Universului. Conectează-te la acest flux împărtăşind ceea ce poţi: un zâmbet, un compliment, ajutorul tău, timpul tău.

Mesajul Ghizilor Prosperităţii tale: „Accesează abundenţa Universului împărtăşind inima ta”.