Mesajul Zilei de 24 mai 2023 – VARĂ

MESAJ

Ridică-te, deschide-ţi aripile şi străluceşte. Adu-ţi proiectele şi planurile în lumină, în manifestare.

DESPRE

Vara a fost dintotdeauna recunoscută ca un timp al bucuriei, pentru plecat în aventuri şi construit amintiri. Florile sunt în plină floare, animalele se bucură de libertatea zilelor şi nopţilor sălbatice de vară, iar oamenii pleacă în vacanţe, se scaldă în lumina soarelui şi se simt ridicaţi de lumină şi căldură la un nivel energetic mai înalt.

MESAJ EXTINS

Aceasta este pentru tine oportunitatea perfectă de a te bucura de roadele muncii tale. Lumina a venit să alunge întunericul. Claritatea vine şi ea, la rândul ei, permiţându-ţi să ştii exact unde eşti şi cum poţi merge înainte. Ghizii îngeri şi strămoşi te încurajează să te bucuri de acest moment şi să nu te grăbeşti să mergi înainte, deoarece acesta este un timp al plăcerii, bucuriei şi expansiunii. Sunt mari şanse ca tu să ai surplus de energie, creativitate şi inspiraţie în această perioadă – observă ce vine către tine, deoarece este inspiraţie directă de la divinitate.

Când cartea Vara apare în poziţia corespunzătoare viitorului sau ca ultima carte într-o etalare, mai poate indica şi că următoarea vară va aduce energii noi în legătură cu întrebarea sau intenţiile tale.