Mesajul Zilei de 24 martie 2022 – MÂNCARE SĂNĂTOASĂ

Arhanghelul Rafael este vindecătorul suprem din tărâmul angelic. De pe această poziţie, vede că ai nevoie să îţi schimbi alimentaţia şi să mănânci mai sănătos. Probabil ai auzit deja călăuzirea lui prin gânduri şi sentimente care s-au repetat.

Mai exact, Arhanghelul Rafael ar dori ca tu să mănânci mai multe produse proaspete şi organice, să bei mai multă apă şi să eviţi mâncarea procesată şi plină de chimicale. Recompensa pentru aceste schimbări se va traduce prin mai multă energie, ceea ce îţi va permite să petreci mai multe ore productive devotându-te viselor tale, dorinţelor, familiei, sănătăţii şi scopului vieţii.

Rafael este un arhanghel, ceea ce înseamnă că este un supraveghetor al îngerilor tăi păzitori. Numele lui înseamnă „Cel care vindecă” sau „Dumnezeu vindecă” şi este descris în Cartea lui Tobit, un capitol din Vechiul Testament din Biblia Catolică şi Anglicană. În acea poveste, Sf.Rafael l-a vindecat pe Tobit (un om bun şi corect) de orbire şi l-a ajutat pe fiul său Tobias să găsească o soţie minunată cu care să se căsătorească. Acest sfânt îi ajută pe cei bolnavi, asistă profesioniştii din domeniul sănătăţii şi te ajută să obţii şi să menţii starea de bine printr-un stil de viaţă pozitiv.