Mesajul Zilei de 24 noiembrie 2021 – SĂMÂNŢA VIEŢII

SĂMÂNŢA VIEŢII
Începuturile schimbării

Sămânţa Vieţii are forma a 6 cercuri sau sfere care fac o rotaţie completă în jurul unui cerc sau al unei sfere. Această configurare geometrică formează o minunată floare cu 6 petale. Uneori se face referire la ea ca fiind modelul Genezei, deoarece Geneza spune despre creaţie că ar fi fost înfăptuită în 6 zile. Sămânţa Vieţii este cheia înţelegerii expansiunii noilor energii, a informaţiilor şi luminii noi, pe măsură ce aceasta intră în conştiinţă.

Alegerea acestei cărţi marchează începutul schimbării situaţiei la care se referă întrebarea. Aţi părăsit siguranţa centrului, a casei, a cunoscutului şi căutaţi un nou mod de a privi lumea. Iar dacă faceţi acest lucru, aţi pornit într-un pelerinaj care vă va duce la înţelegerea mai profundă a persoanei care sunteţi de fapt. Calea voastră a devenit calea căutătorului. Începeţi o aventură care se poate transforma în pasiunea care vă va alimenta lucrarea vieţii voastre.

Este multă informaţie care pătrunde în conştiinţă în acest moment. Ascultaţi mesajele Eului Superior şi în mod special fiţi atenţi la modul în care sincronicitatea se manifestă în viaţa voastră. Fiţi atenţi la ceea ce atrageţi. Cu cât vă acordaţi mai mult la lucrarea Spiritului, cu atât mai mult veţi fi conduşi să descoperiţi lucrurile pe care aveţi nevoie să le cunoaşteţi pentru a vă crea visele şi viziunile. Faceţi-vă curaj şi înţelegeţi faptul că sunteţi la începutul unei călătorii incitante înspre împlinirea de sine.

ASPECT INVERSAT: Această carte nu are un aspect inversat.