Mesajul Zilei de 24 septembrie 2023 – DRAGONUL SOLAR AURIU

Lasă-ţi ADN-ul reprogramat şi codurile de lumină activate. Devino un lider inspirat.

DESPRE: Dragonii solari aurii sunt fiinţe 7-dimensionale care vin de pe Helios, Marele Soare Central. Acesta este soarele din spatele soarelui nostru, unde Arhanghelul Metatron creează materia de lumină care este fundaţia existenţei noastre. Helios este poarta dintre Universului nostru şi Sursa a Tot Ce Este.
Dragonii solari aurii de pe Helios ne ating cu energie masculină divină. Ei ne infuzează cu curaj, putere, logică, calităţi de lider şi calităţi ale războinicului paşnic. Apoi ei echilibrează acest lucru cu înţelepciune aurie la o frecvenţă mult mai înaltă decât suntem obişnuiţi. Lucrând în armonie cu dragonii lunari argintii, ei ne activează pe toţi acum, iluminând ADN-ul din noi care a rămas adormit încă din era Atlantidei. Suntem reprogramaţi intensiv în pregătirea pentru noua Eră de Aur.

CĂLĂUZIRE: Dragonul solar auriu care a venit la tine acum îţi cere să îţi echilibrezi viaţa şi să devii un lider. Îndrăzneşte să spui adevărul tău spiritual. Păstrează viziunea unei lumi 5-dimensionale. Protejează-i pe cei care sunt mai puţin capabili ca tine. Cu sprijinul şi călăuzirea acestui dragon, poţi să fii un exemplu viu pentru mulţi oameni.
Când aspiri să fii un lider spiritual înţelept, aminteşte-ţi că adevărata putere masculină, folosită cu înţelepciune, ajută pe toţi cei din jurul tău să se simtă în siguranţă.
Petrece puţin timp în fiecare zi focalizându-te sau imaginându-ţi un soare strălucind în cel de-al treilea ochi al tău şi simte codurile de lumină pe care dragonii solari aurii le trimit către tine.