Mesajul Zilei de 25 aprilie 2022 – SIRENA ŞI FEMEIA BROASCĂ ŢESTOASĂ

SIRENA ȘI FEMEIA BROASCĂ ȚESTOASĂ VORBESC:
Sunt mai în vârstă și am venit să o învăț pe această tânără care aparține și pământului și mării. Există lecții pe care trebuie să le înțeleagă ca să poată fi de folos în această lume. A fost o bună elevă la școala vieții și și-a câștigat dreptul să primească înțelepciunea străveche. Eu o învăț și dacă ea va asculta și va fi receptivă, își va însuși lecțiile profunde. Ceilalți se vor aduna în jurul ei încercând să audă secretele pe care i le împărtășesc dar cunoașterea este a ei. Curând va beneficia de inițieri și va fi învățată practici secrete. Până atunci ea trebuie să asculte – și să îi asculte bine pe cei mai bătrâni pentru că ei cunosc forma viitorului.

DESPRE SIRENA ȘI FEMEIA BROASCĂ ȚESTOASĂ:
Este destul de puțin probabil că vreun șef de trib bătrân și cu experiență va veni în carne și oase în fața ta astăzi ca să îți ofere călăuzire – deși o poate face în viziuni și deghizați (ca schimbători de formă, ei pot deveni practic orice). Deci, deși pare să nu fie nicio vrăjitoare cu ceaunul transformării pregătit pentru tine, niciun Om Verde care să te ducă în profunzimea lumii subpământene și să te ajute să renaști, există bătrânii înțelepți care sunt gata să îți împărtășească cunoașterea profundă despre planetă și oceanele ei, iar ei apar sub diferite forme. În acest moment este broasca țestoasă care îți va vorbi despre sufletul tău foarte vechi și îți va șopti cuvinte care vor trezi cunoașterea profundă din sângele și oasele mamei ei, marea. S-ar putea să îți vorbească și zeița Sedna – despre călătoria ei de la statutul de victimă la o ființă care a dăruit darul creației ființelor din adâncul oceanelor. Durerea ei a fost transformată – și cu această nouă cunoaștere și tu îți vei transforma rănile și pierderile în minuni și cunoaștere și imaginație care te aduce mai aproape de adevărata realitate în care trăim cu toții în timp ce lumea se schimbă din nou.

DIVINAȚIE:
Pentru a crește trebuie să experimentăm tranziție și schimbări. Pentru a fi pe deplin vii, trebuie să murim din nou și din nou, pe tot parcursul vieții. Deși avem multe ritualuri pentru zile de naștere și alte ocazii precum sărbătorile religioase, adesea tânjim după profunzimea ritualurilor din vechime, prin care puteam muri într-o parte uzată a sinelui nostru pentru a putea renaște într-o nouă parte a vieții noastre. Tranzițiile la femininate, masculinitate, schimbarea vocației, au fost onorate, marcate și recunoscute în multe feluri care ne-au dat permisiunea să ne deținem propria putere în următorul stadiu al vieții noastre minunate și pline de semnificații. Acum ești gata să sărbătorești marile schimbări ale vieții în mai multe moduri semnificative – nu doar urmându-le – ci și devenind un inițiator pentru că ai ascultat vorbele pline de înțelepciune ale celei mai bătrâne ființe de pe pământ – cea care o duce pe Gaia în spate. Dacă ai ascultat cu atenție, orice acțiune rituală va fi o ofrandă returnată Pământului iar tu vei ajuta la hrănirea lui și îl vei ajuta să se vindece. Ești pe cale să intri într-o relație cu ciclurile acestei planete – și ți se va cere să observi acestea cu respect, mulțumită învățăturilor cuiva mai vârstnic.
Un mentor, un bătrân sau un înțelept te vor instrui în acest moment. Ascultă. Alege-i cu atenție. Trebuie să fie profesori buni. Practici indigene, ancestrale, ale liniei tale de sânge vor fi recuperate.