Mesajul Zilei de 25 aprilie 2023 – DOAR FII TU ÎNSUŢI / ÎNSĂŢI

Uneori probabil că îți faci griji întrebându-te dacă ceilalți oameni te plac. Și în acele momente ai putea avea tendința să fii altcineva decât ești de fapt. De exemplu, încerci să acționezi, să vorbești sau să te îmbraci ca o persoană pe care o admiri. Această carte spune că ești grozav(ă) exact cum ești acum! Nu trebuie să te porți ca altcineva. De fapt lucrurile vor merge mult mai bine și vei fi mult mai fericit(ă) dacă vei fi tu însuți / însăți.

E posibil ca problema să nu fie la tine, ci la oamenii din jurul tău. Poate că ei sunt cei care încearcă să te schimbe. Schimbarea face parte din viață și pot exista anumite comportamente pe care le poți îmbunătăți la tine – asigură-te doar că nu încerci să te transformi în altcineva. Și fii sigur(ă) că adevărații prieteni te iubesc așa cum ești și nu vor încerca să te schimbe. Adevărații prieteni îți vor cere să renunți la comportamentele periculoase dar nu vor încerca să te schimbe în moduri care să te facă să te simți prost în legătură cu persoana ta. Deci petrece-ți timpul cu adevărații prieteni și nu cu oameni care nu te înțeleg.

Această carte mai spune și că lucrurile merg mai bine atunci când ai încredere în propria intuiție. Deja știi în inima ta ce ai de făcut. Ai încredere în acest adevăr interior și acționează în consecință.

Marile invenții, cărți sau afaceri iau naștere atunci când cineva își urmează vocea interioară. Și tu ești aici pentru a schimba ceva în bine în această lume. Iar cea mai bună cale de a o face este să fii cinstit cu tine însuți / însăți.