Mesajul Zilei de 25 august 2021 – MARELE DOMN AL RECUNOŞTINŢEI ŞI SERVICIULUI

ALIAT: Marele Domn al Recunoștinței și Serviciului a venit astăzi să te ajute să îți afli adevăratul scop. Dacă simți recunoștință pentru fiecare moment pe care îl trăiești și iubești tot ceea ce este și ce va fi, îți vei aminti că fiecare respirație a ta are o conștiință profundă. Prin acțiuni mărunte și servicii lipsite de egoism pe care le oferi altora ești automat pus(ă) pe cea mai înaltă cale a ta, indiferent că ești conștient(ă) de asta sau nu. Prezența acestui Aliat îți arată că ești pe calea cea dreaptă către îndeplinirea dorințelor tale.

Ți se spune de asemenea că acțiunile tale în serviciul altora și atitudinea ta de recunoștință îți va aduce bogății mai mari decât în visele tale, în măsura în care nu îți faci un scop din aceste bogății. Astăzi ți se cere să îți oferi serviciile fără să ceri nimic în schimb. Ar fi și un moment bun să scrii o listă pentru a-ți reaminti ție însuți / însăți toate lucruile din viața ta și din lumea înconjurătoare pentru care merită să simți recunoștință.

Dacă întrebarea ta este despre o relație, lasă recunoștința să îți fie ghid. Fii recunoscător / recunoscătoare pentru tot ce poți învăța de la acea persoană. Nu există nici prieteni nici dușmani: doar profesori, de-a lungul drumului vieții noastre. Fii recunoscător / recunoscătoare și pentru râs și pentru lacrimi. Atitudinea de recunoștință este un magnet pentru iubire sub toate formele ei.

PROVOCARE: Când Marele Domn al Recunoștinței și Serviciului vine să te provoace, acest lucru înseamnă că este timpul să îți faci un auto-inventar. Întreabă-te dacă dorințele tale te conduc spre a te servi mai mult pe tine. Ai uitat să îi ajuți pe ceilalți? Ești atât de concentrat pe atingerea scopului tău încât te-ai izolat de cei care țin la tine? Ambițiile tale sunt legate de cum să fii tu mai special(ă), mai diferit(ă) de ceilalți sau mai bun(ă) decât ei? Ai devenit competititiv(ă) sau plin(ă) de invidie? Marele Domn al Recunoștinței și Serviciului te provoacă să accepți un dar delicat sub forma unei noi percepții asupra bunăstării și ambiției.

Există o zicală veche inscripționată pe un zid de piatră: ”Adevărata ambiție nu este ceea ce crezi tu că este. Nici focusul pe câștigarea unui premiu strălucitor niciun fast al circumstanțelor nu îți va aduce adevărata prosperitate. Adevărata ambiție este o dorință profundă de a trăi în mod util și de a merge cu umilință, sub grația divină, în serviciul tuturor”.

Poți aplica acest principiu și în relații. Impulsul de a avea propriul tău mod de a controla lucrurile care trebuie să iasă neapărat cum vrei tu îți ajută doar ca să respingi pe cei pe care îi iubești. Creezi un blocaj de energie care respinge rezultatul dorit astfel că e din ce în ce mai greu de atins. Detașează-te și lasă Divinitatea să te conducă spre cel mai bun rezultat.
Miracolele se nasc într-un moment mic și liniștit de abandonare. Când îți schimbi percepția pentru a o alinia cu cea a acestui Mare Domn, succesul va fi fără îndoială al tău