Mesajul Zilei de 25 august 2022 – ÎNSOŢITORII DE IUNIE

Transformare

Libelulele şi Papilonidaele împodobesc această carte şi vorbesc despre transformare. Fundalul înflorat deţine un sistem geometric complex cunoscut sub denumirea de Floarea Vieţii.

Această carte se adresează puterilor transformatoare care acţionează în viaţa voastră. Acesta nu este un proces instantaneu ci este aidoma unui fluture care se transformă din ou în larvă în cocon şi în adult, la fel şi schimbările din viaţa voastră vor trece printr-o serie de stadii.

Relaţia voastră conştientă cu viaţa, pe care o duceţi în dimensiunea fizică, şi schimbările care se produc în materialul realităţii din acest moment, dau un impuls mişcării în circumstanţele voastre prezente. Deschideţi-vă înţelepciunii care vă parvine atât prin surse raţionale  cât şi intuitive. Folosiţi-vă intuiţia şi discernământul personal şi amintiţi-vă: fizica cuantică ne învaţă că particule minuscule de lumină conţin toată materia din univers. Între aceste explozii de lumină există mici lucruri numite „puncte de alegere”. Întotdeauna aveţi de făcut o alegere.  Fiţi conştienţi că schimbarea nu trebuie să fie traumatizantă.  Aţi putea dori să  îmbrăţişaţi  schimbările care au loc sau aţi putea să vedeţi că nu aceasta este calea corectă pentru creşterea voastră personală astfel încât puteţi folosi aceste puncte de alegere pentru a redirecţiona calea transformării voastre. Libelulele şi papiloniadele vă îndeamnă să permiteţi transformării să devină o joacă plină de bucurii şi de acceptare a dansului vieţii.

 ASPECT INVERSAT:

Sunteţi în stadiul de cocon.Sunteţi sfătuiţi să nu forţaţi schimbarea, ci să vă odihniţi şi să permiteţi ca o transformare să aibă loc într-un mod liniştit în interiorul fiinţei voastre.