Mesajul Zilei de 25 decembrie 2021 – FLEXIBIL

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Educabilitate, minte deschisă, a fi adaptabil fără să faci compromisuri în ceea ce este important

MESAJUL ORACOLULUI: Rădăcinile unui copac sunt bine înfipte în pământ însă crengile lui se îndoaie sub suflul uraganului… în timp ce, în aceleași condiții, o clădire solidă și rigidă s-ar putea dărâma. Gândește-te cum rămâne copacul stabil și sigur când totul în jurul lui se prăbușește. Așa trebuie să fii și TU acum: dornic(ă) să înveți lucruri noi, educabil(ă), maleabil(ă), însă ferm înrădăcinat(ă) în ceea ce ești. Bunul simț este important, însă la fel de important este să ai o minte deschisă. Păstrează-ți curiozitatea și rămâi deschis(ă). Rămâi conștient(ă). În această perioadă și ceilalți vor fi mai flexibili cu tine.

MESAJ PE RELAȚII: În orice relație este important să rămâi deschis la noi experiențe și la a învăța lucruri noi. Ceea ce ți se cere acum este să renunți la rigiditate. Nu trebuie să ai numai tu dreptate, întotdeauna, nu-i așa? Este în regulă să faci un compromis fericit – și în același timp să ai nevoile satisfăcute. Este o zi frumoasă aceea în care vă întâlniți la jumătatea drumului! Apariția acestei cărți într-o citire poate semnala și faptul că poate ai întâlnit sau vei întâlni pe cineva care nu e tocmai ”genul tău” dar care se va dovedi atât de deosebit(ă) încât vei renunța la vechile idei despre cum arată partenerul potrivit pentru tine. Fii flexibil(ă) – și vei fi fericit(ă) că ai făcut această alegere.

MESAJ PE PROSPERITATE: Chiar și atunci când ai o idee clară despre modul în care vei manifesta ceva – cum va arăta, cine va mai participa și ce îți va aduce în final – trebuie să te relaxezi și să rămâi deschis(ă) și la alte posibilități. Spiritul are planuri mai bune pentru tine. Poate fi o slujbă la care nu te-ai gândit, o nouă sursă de a câștiga bani, sau orice altă oportunitate care scapă imaginației tale. Fii flexibil(ă) și amintește-ți mereu această afirmație ”Aceasta sau ceva și mai bun se manifestă pentru mine acum!”.Apoi fii dispus(ă) să te ”îndoi” puțin. Și vei savura rezultate miraculoase.

MESAJ DE PROTECȚIE: Când cineva (tu sau altcineva) devine prea rigid(ă), pierde accesul spre creștere și atingerea potențialului încă nemanifestat astfel că de obicei sfârșește într-un scenariu de genul ”eu sau ei”. Relaxează-te, deschide-ți mintea și inima și vezi dacă o abordare mai flexibilă te face să te simți mai bine. Rigiditatea te va duce la o luptă în care vor fi numai învinși, fără învingători. Ai putea găsi un mod de a genera un rezultat care să fie mutual benefic? Întâlniți-vă la jumătatea drumului. Spiritul este un foarte bun mediator.