Mesajul Zilei de 25 decembrie 2022 – LILIECII DIN CLOPOTNIŢĂ

LILECII DIN CLOPOTNIŢĂ VORBESC:
Deşi alţii ar putea spune că eşti într-adevăr „liliachiu” această ascendenţă ţi-a părut nebunească chiar şi ţie, uneori. Starea curentă a fost precedată de un urcuş greu şi dureros. Doar pentru că nu te poate vedea nimeni cum ai reuşit să ajungi în ceea ce ei consideră a fi un vârf nu înseamnă că tu nu a trebuit să urci. Nu a existat niciun lift magic, niciun drum uşor în ascensiune şi nici nu ai zburat. Dar ţi-ai urmat instinctele iar noi, liliecii, cei care putem vedea în întuneric, te-am ghidat spre actuala ta casă, Acum eşti aici şi atţt de multe minuni poţi vedea şi te simţi atât de împăcat şi de bine să fii mai sus decât toţi. Aerul proaspăt este curat iar tu poţi să vezi unde ai nevoie să ajungi în viitor. Va fi un moment când va trebui să începi următoarea mare călătorie dar pentru moment acordă-ţi timp să te bucuri de senzaţia de a avea vântul în spate, de priveliştile incedibile care se întind în faţa ta şi de sentimentul eliberator de detaşare de grijle şi prezicerile tuturor celor care au spus că nu vei reuşi niciodată, că nu ai abilităţile necesare, că nu poţi să urci atât de sus. Le ai.
Ai făcut bine. Acum acordă-ţi un moment ca să te bucuri de priveliştea magnifică li sp vezi unde ai făcut ceea ce alţii numes greşeli şi să vezi cum cei de mai jos au rămas înţepeniţi. Şi să ştii că e nevoie doar să le ceri ajutorul mai ales atunci când se lasă întunericul şi o să îţi găseşti drumul către începutul unei alte călătorii sore locuri unde alţii spun că nu este posibil să ajungi. Ba este. Tu ai demonstrat că este. Acum hai să decolăm în această privelişte glorioasă.

DESPRE LILIECII DIN CLOPOTNIŢĂ: Aceşti însoţitori te vor învăţa cum să atârni cu capul în jos în viaţă pentru o vreme, cum să zbori împotriva viziunilor majoritare şi cum să îţi găseşti calea atunci când nu vezi absolut niciun drum înainte. Ei te vor ajuta să treci cu mult dincolo de griji şi de condiţionările care ţi-au dictat să rămâi captiv(ă) credinţelor limitative, să rămâi ancorat în fricile tale de a fi diferit(ă). Liliecii şi abilităţile lor uuimitoare, sensibilitatea şi talentele lor te vor ajuta să accepţi că trebuie să începi să trăieşti cu încă şi mai mult curaj, imaginaţie şi îndrăzneală – chiar atunci când eşti neînţeles. Ei îţi vor arăta cum în timp vei deveni o sursă de inspiraţie deoarece vei fi ales să trăieşti cu curaj, emoţie şi frumuseţe. Singura întrebare a liliecilor pentru tine până acum este „Şi acum ce urmează ?”. Cu astfel de prieteni, nicio frică nu se poate apropia de tine.

DIVINAŢIE: Ai reuşit să arăţi în mod activ, prin alegerile pe care le-ai făcut, că este posibil să faci ceea ce alţii au afirmat insistent cândva că nu poate fi făcut. Ai arătat clar că miracolul care este viaţa ta este rezultatul deciziilor pe care le-ai luat, de a nu mai fi limitat(ă) de frică şi condiţionare. Ai fost foarte curajos / curajoasă. Alegerile din faţa ta sunt expansive. Nu deveni prea ameţit(ă). Consultă-te pe tine însuţi / însăţi şi ascultă şi sfaturile altora care s-au eliberat şi zboară în înalturi. Asta nu înseamnă că sfaturile lor sunt potrivite pentru tine în mod automat, ca o formulă -face doar exemplul autentic – cu atât mai mult cu cât cei care sugerează că ar trebui să fii mai mic(ă) decât în mod evident ai demonstrat că eşti!