Mesajul Zilei de 25 ianuarie 2021 – CUNOAŞTEREA DE SINE

Arhanghelul Gabriel ne este de un mare folos pe drumul evoluției spirituale, întrucât ne ajută să reușim să ne descoperim propriile noastre calități și să le manifestăm în mod armonios. Arhanghelul Gabriel ne face conștienți în acest fel de propriile înzestrări și de menirea noastră pe pământ.

Prin aceasta, ne face mai conștienți de faptul că fiecare dintre noi avem propria noastră contribuție la trezirea umanității la spiritualitate, prin simplul fapt de a ne manifesta noi înșine așa cum suntem cu adevărat în profunzimea ființei noastre.

Arhanghelul Gabriel este cel care ne ajută să ne respectăm principiile personale, onorându-ne calitățile proprii. El respectă individualitatea propriei ființe și insuflă ființelor umane respectul de sine. Arhanghelul Gabriel învață ființele umane să-și respecte individualitatea. Respectul față de propria persoană și de alții implică delicatețe și acordarea unui anumit spațiu propriu intim, în care să ne putem simți în voie și implicit în care interlocutorul nostru se poate simți bine.

Arhanghelul Gabriel ajută fiecare ființă umană deschisă și bine intenționată să își asculte vocea interioară, propria intuiție spirituală.

Sfaturi posibile

* Prin situația dată ai prețioasa ocazie să îți cunoști menirea pentru care ai venit în această existență. Ea ți se poate revela acum prin grația lui Gabriel. De asemenea ai ocazia să-ți cunoști bogățiile interioare, nebănuitele potențialități lăuntrice care sunt infinite. Ai curajul să te manifești așa cum ești, succesul este de partea ta. Gabriel te susține.* Dacă elti capabil(ă) de un ales respect pentru ceilalți înseamnă că ești capabil(ă) să te respecți și pe tine, ceea ce este esențial pentru evoluția ta spirituală. Respectându-te pe tine înseamnă că ești conștient(ă), mai mult sau mai puțin, de ceea ce a sădit Dumnezeu inestimabil în ființa ta, de Scânteia Divină din tine. Prețuiește Scânteia Divină din tine și din ceilalți. Gabriel te inspiră și te susține în acest demers.

* Situația nu se rezolvă cu mintea, ci cu intuiția inimii.Gabriel te ajută să-ți auzi și să-ți urmezi vocea inimii. Cere-i ajutorul!