Mesajul Zilei de 25 ianuarie 2022 – REGELE PRIMĂVERII

Lider inspirator, Regele Primăverii este charismatic şi îndrăzneţ, cu înclinaţie pentru dramă. Probabil că e un lider în orice domeniu ar alege, dar nu fiţi surprinşi dacă îl vedeţi şi în rolul principal de la teatrul comunităţii (el face lumina reflectoarelor)

Acest Rege este inovativ şi motivaţional şi poate conduce oamenii spre lucruri măreţe. Îşi iubeşte familia şi este o figură paternă. Natura sa caldă şi fermecătoare îl face foarte abordabil şi este foarte dornic să ofere sfaturi înţelepte, doar să nu îl dai jos de pe scenă! Îi place să fie centrul atenţiei şi dacă încerci să împarţi cu el lumina reflectoarelor în scurt timp te vei trezi singur(ă).

Regele s-a ridicat în picioare pentru a arăta că e pregătit să treacă la acţiune. Tronul lui este împodobit cu un leu de aur care simbolizeză curajul. Lângă el sunt doi stupi de albine, ceea ce simbolizează hărnicia lui.

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Un câştig de bani consistent şi neaşteptat. Un susţinător neaşteptat al cauzei tale. Vorbitor public / orator. Promovare sau avansare în carieră.