Mesajul Zilei de 25 iunie 2022 – DANSATORII SOARELUI

ALIAT: Ca aliat, Dansatorii Soarelui te sărbătoresc acum și îți amintesc legile succesului și prețuirii. Orice lucru spre care îți îndrepți atenția se va manifesta ca experiență, pentru că legile sunt întotdeauna perfecte. Așteaptă-te la tot ce este mai bun și prețuiește în avans. Acest lucru descătușează magia energiei mistice, atrăgând către tine circumstanțe prin care să creezi realitatea pe care o vizualizezi.

Mulțumește în avans pentru grația și bunăvoința Divinității. Fii dornic(ă) să dansezi dansul victoriei ca și cum cele mai mărețe vise ale tale s-au realizat deja și privește cât de ușor încep lucrurile să se așeze la locul lor. Rămâi pozitiv(ă) și lasă în grija divinității momentul când se va întâmpla. Acum totul este posibil. Dansează dansul bucuriei de a fi și sărbătorește-ți viața și abundența astăzi!

PROVOCARE: Când Dansatorii Soarelui apar ca provocare, ai grijă să nu te pierzi prea mult în vise despre viitor. Mesajul lor este simplu și dulce: oprește-te din ceea ce faci și du-te să te distrezi puțin. Sărbătorește ceea ce este și nu îți face griji despre ceea ce va fi sau ar putea fi. Fii aici și acum… doar FII pentru astăzi.

Îți vei găsi răspunsurile, dar numai după ce îți vei fi făcut timp să te joci. La urma urmei, mâine este o nouă zi iar soarele va răsări din nou pentru a-și răspândi căldura și lumina asupra a tot ceea ce are nevoie de claritate.