Mesajul Zilei de 25 iunie 2023 – EXPERIENŢĂ DE ÎNVĂŢARE

Această situaţie este o oportunitate pentru tine, de a învăţa nişte lecţii de viaţă importante. În loc să priveşti această experienţă ca pe o problemă, priveşte-o ca pe ceva care te va ajuta să înveţi şi să creşti. Printre calităţile valoroase pe care le acumulezi se numără puterea, răbdarea, iertarea şi perseverenţa. La fel ca îngerul din imagine care ţine în mâini un porumbel alb luminos, aceasta este pentru tine o ocazie de a străluci şi mai tare.

Observă aspectele familiare ale situaţiei: există lucruri de care ai obosit şi la care eşti gata să renunţi? De îndată ce extragi binecuvântarea din acest tipar, acesta nu va mai trebui să se repete. Vei fi învăţat lecţia necesară şi vei fi eliberat(ă) de ea pentru totdeauna.

Îngerul tău păzitor te va ajuta să vezi situaţia de faţă într-o lumină mult mai pozitivă, să identifici lecţiile implicate şi să vindeci tiparele nedorite. Cere pur şi simplu ajutor îngerului tău în aceste probleme şi apoi fii atent(ă) la orice gânduri sau sentimente pline de iubire care te îndeamnă să acţionezi.