Mesajul Zilei de 25 mai 2023 – PROTECŢIA DUMNEZEIASCĂ INFAILIBILĂ

Arhanghelul Mihail, luptătorul neînfricat al lui Dumnezeu, ne dă putere când greutățile par să apese pe umerii noștri. El ne dă putere și ne sprijină să mergem înainte pe calea Binelui, a Dreptății și a Adevărului. De câte ori ne simțim depășiți de evenimente sau de câte ori situațiile par să se deruleze în mod neîndurător, Arhanghelul Mihail ne poate ajuta să avem o viziune mai înțeleaptă, evoluată, spirituală asupra vieții noastre. Misiunea lui este să ne ghideze și să ne protejeze împotriva nedreptății și să ne ajute să ne deschidem ființa către ceea ce este etern și nepieritor. Arhanghelul Mihail protejează împotriva nedreptății și a forțelor răului.
Arhanghelul Mihail este un neobosit luptător în slujba binelui și întotdeauna îi sprijină pe cei care trudesc în singurătate și este gata să întindă o mână de ajutor celui aflat în necaz sau suferință.

SFATURI POSIBILE:

* În această perioadă ai parte de Protecția Divină Infailibilă. Acționează cu curaj în apărarea Binelui, a Adevărului și a Dreptății pentru tine și pentru ceilalți. Ai sprijinul lui Mihail în tot ceea ce realizezi, cu condiția ca acțiunile tale să respecte principiul Binelui, al Adevărului și al Dreptății. Mulțumește-i cu iubire și umilință pentru acest dar și pentru că a ales să te ajute.
* Situația care te preocupă beneficiază de Protecție Divină. Este necesar să manifești și tu înțelegere, acceptare și asumare în legătură cu această problemă. Este necesar să manifești protecție față de ființele care au nevoie. Mihail te inspiră și te susține. Cere-i cu multă credință ajutorul.
* Nedreptățile care ți s-au făcut au luat sfârșit sau nu te mai afectează. În mod magic ele au dispărut pentru tine grație ajutorului protector al lui Mihail. Mulțumește-i.
* Dacă te afli în necaz, Mihail poate fi acum apărătorul și salvatorul tău divin. Apelează-l!
* Roagă-l pe Mihail să te ajute să ai o viziune corectă, spirituală și divin integrată asupra acestei situații. Sigur mai există un punct de vedere care este plin de înțelepciune și care îți poate da o înțelegere superioară. Adoptă un punct de vedere înțelept, elevat, spiritual, în abordarea acestei situații. El te va proteja de orice neplăceri. Ține minte să îi mulțumești lui Mihail pentru inspirație și protecție.