Mesajul Zilei de 25 martie 2021 – CĂLĂTORII ÎN SIGURANŢĂ

Această carte arată o trecere în siguranţă şi te înştiinţează că Sf.Cristofor este alături de cel care călătoreşte. Această călătorie este binecuvântată de îngeri, care se vor asigura că se are grijă de toate detaliile. Transportul, bagajele, mesele şi cazarea sunt supravegheate de Ceruri, deci drumul este deschis pentru o călătorie plăcută.

Acesta poate fi şi un mesaj ca tu să faci o călătorie. Ai tânjit după o vacanţă relaxantă? Este vreun loc către care te simţi atras  pentru scopuri de cercetare sau de afaceri? Există vreo persoană dragă pe care ai vrea să o vizitezi? Dacă da, această carte este o validare că e timpul să pui acest plan în mişcare.

Oamenii poartă de multă vreme medalioane cu Sf.Cristofor pentru călătorii în siguranţă. El a devenit sfântul patron al călătorilor datorită ocupaţiei sale care implica traversarea persoanelor peste un râu. Legenda spune că era un om solid care putea  transporta orice persoană, indiferent de greutatea ei. Într-o zi, un băieţel a cerut să fie trecut peste râu. În ciuda  staturii sale mici, greutatea copilului aproape că l-a făcut pe Cristofor să se prăbuşească. Când au ajuns pe celălalt mal, băiatul şi-a dezvăluit identitatea: era Hristos. Iar numele sfântului înseamnă „purtătorul lui Hristos”.