Mesajul Zilei de 25 martie 2023 – HEXAEDRU

Cub

Hexaedrul este una dintre cele 5 forme tridimensionale cunoscute în mod tradiţional ca şi solidele platonice. Fiecare are unghiuri egale, laturi de dimensiuni egale şi faţete egale, iar fiecare parte poate fi circumscrisă într-o sferă. În interiorul structurilor lor, după înţelepciunea cosmică, Cubul are şase faţete pătrate egale. El reprezintă soliditate, forţă şi ordine. Cubul conţine energia pământului şi cea masculină.

Extragerea acestei cărţi vă găseşte încercând să faceţi ordine într-o situaţie care pare că v-a scăpat de sub control. Credeţi că aţi dat ce aveaţi mai bun în voi problemei sau întrebării în cauză, dar vă simţiţi prins în capcană, fără spaţiu de mişcare. Se poate ca acesta să fie momentul potrivit de a ieşi conştient din situaţia care vă constrânge pentru a o putea privi dintr-o perspectivă lărgită.  S-ar putea ca pur şi simplu să aveţi nevoie de o vacanţă sau de ceva timp departe de grijile zilnice. Se poate ca această carte să apară într-un moment al marilor schimbări atunci când vi se va cere să acţionaţi într-un mod cu care nu sunteţi obişnuiţi pentru a putea să vă eliberaţi din strâmtoarea în care vă aflaţi.

Înainte de a reacţiona într-o manieră radicală, ieşiţi din cutie şi căutaţi o perspectivă nouă. Vorbiţi cu un prieten sau cu un sfîtuitor înţelept şi în mod cert cereţi ghidare interioară înainte de a iniţia schimbarea radicală.

 ASPECT INVERSAT:

Veţi avea nevoie de o abordare activă într-un mod radical, pentru a putea ieşi din acest impas. Fiţi conştienţi  de faptul că Universul vă va sprijini acţiunile odată ce intenţiile voastre sunt clare.