Mesajul Zilei de 25 noiembrie 2023 – SĂGEATA

MESAJ

Înconjoară-te cu oameni pozitivi, experienţe şi situaţii care te fac să te simţi în siguranţă. Cheamă-ţi îngerii, ghizii şi strămoşii să-ţi aducă protecţie.

DESPRE

Săgeţile au fost multă vreme considerate simboluri ale protecţiei, deoarece mulţi indigeni foloseau arcul şi săgeata ca mijloace de apărare. Când îţi apare o săgeată în meditaţie sau în vise, ca şi într-o citire în oracol, pentru tine este un semn că trebuie să te protejezi pe tine şi lucrurile importante pentru tine fiindcă nu toată lumea are aceleaşi intenţii ca tine. Asta nu înseamnă că oamenii vor să-ţi facă rău în mod intenţionat, dar ar putea fi neglijenţi sau nepăsători în hotărârile sau alegerile lor, fără să-şi pună problema că acestea te-ar putea afecta. În jurul tău sunt energii care îţi pot scădea vibraţia şi este important să devii conştient(ă) de ele şi să nu te laşi doborât(ă) de ele.

MESAJ EXTINS

Dacă eşti într-o situaţie în care simţi că nu totul este atât de clar cum pare, ai încredere în intuiţia ta. În situaţia ta sunt energii care nu sunt total aliniate cu intenţiile şi scopurile tale sau cu bunătatea. Ascultă-ţi intuiţia cu privire la persoanele în care să ai sau să nu ai încredere. Dacă îţi poţi face timp să te refugiezi  undeva sau să iei distanţă faţă de această situaţie pentru a evalua în linişte ce îţi este benefic, fă-o. În orice caz, acesta este un moment bun pentru a invoca energia protecţiei şi pentru a te plasa într-un spaţiu unde te simţi în siguranţă.