Mesajul Zilei de 25 septembrie 2023 – TZOLKIN

Cercul Timpului

Vechii mayaşi, care sunt respectaţi ca maeştri ai măsurării timpului, au creat un calendar a cărui acurateţe nu a alunecat cu nicio zi în mai mult de 25 de secole. Această reprezentare circulară a unei părţi ale acelei tradiţii – numele Tzolkin, sau rotundul sacru, are la bază o numărătoare de 260 zile. Aşa cum arată ilustraţia, 20 dintre aceste zile au nume şi fiecare dintre ele are 13 faţete.

Extragerea acestei cărţi vă reaminteşte să aveţi în vedere modul în care timpul vă afectează viaţa. Abordaţi timpul ca pe un val care hrăneşte permiţând segmentelor să aibă parte de o relaxare adâncă şi de o dezvoltare personală? Sau aţi devenit sclavul / sclava timpului abia găsind suficiente ocazii de a pune în ordine lucrurile esenţiale pentru supravieţuire? Luaţi-vă un moment scurt pentru a privi legătura cu acest cerc al timpului, speranţelor şi viselor pe care le plasaţi în interiorul cercului experienţelor voastre de viaţă.

Priviţi această carte ca reprezentând un îndrumător al ordinii cosmice, un simbol ce aminteşte de faptul că voi sunteţi aceia care orchestraţi timpul vostru din lumea fizică. Lăsaţi timpul să devină un etalon al bucuriei, al creşterii şi libertăţii ce se petrec prin zilele şi nopţile voastre.

 ASPECT INVERSAT:

Aţi pierdut măsura timpului? Sunteţi suprasolicitat(ă) în mod constant şi întârziaţi mereu la întâlniri? Reuşiţi să vă menţineţi flexibilitatea şi spontaneitatea şi încă să mai aveţi timpul ca şi aliat? Poate că pur şi simplu încercaţi să faceţi pe plac prea multpr persoane făcând promisiuni atunci când nu este suficient timp. Înţelegeţi acest aspect şi rearanjaţi-vă relaţia cu cercul timpului.