Mesajul Zilei de 26 aprilie – TRIUMFĂTOR

Vei fi triumfător iar dorinţele tale se vor manifesta. Orice obstacole pe care le întâlneşti în cale sunt temporare. Îngerii tăi păzitori se ocupă de detalii pentru a le înlătura din calea ta. Nu îţi face griji cu privire la apariţia provocărilor, deoarece ele sunt doar o iluzie care va dispărea curând. Dacă îţi faci griji excesive despre aceste probleme, le vei alimenta cu putere şi energie. Priveşte-le mai degrabă ca pe nişte nori pufoşi care nu pot, de fapt, să te blocheze.

Aceasta este o perioadă deosebit de importantă  în care tu să rămâi în contact cu Dumnezeu şi îngerii. Uneori, când suntem stresaţi, uităm să ne rugăm şi să cerem ajutorul Cerurilor – şi totuşi acestea sunt cele mai bune perioade pentru a ne înscrie pe listă ca să primim asistenţă din partea Creatorului şi a ghizilor cereşti.

Este cea mai mare plăcere a îngerilor să te ajute să navighezi pe o cale bătătorită. Ei ştiu că o să te dezvolţi mai repede într-un cadru plin de pace, aşa cum şi o plantă creşte cel mai bine cu combinaţia optimă de nutrienţi, soare şi apă. Viaţa ta devine tot mai stabilă, cu o formă mai liniştită a entuziasmului. Drama obstacolelor este acum de domeniul trecutului.