Mesajul Zilei de 26 august 2022 – ÎNCREDERE

Îngerii ţi-au trimis această carte ca o validare a faptului că sentimentele şi senzaţiile tale sunt ghizi de încredere atunci când aspiri să faci schimbări de viaţă sănătoase. Visele şi dorinţele tale sunt indicii ale faptului că sufletul te strigă prin limbajul simţurilor. Dacă eşti nemulţumit(ă) de o anumită situaţie, ai încredere în ceea ce simţi. De exemplu, dacă eşti încântat(ă) de perspectiva de a te întoarce la şcoală sau de a-ţi deschide o afacere, ai încredere în ceea ce simţi.Dacă ai o senzaţie interioară care te avertizează în legătură cu o anumită persoană din viaţa ta, ai încredere în ceea ce simţi.

Primul pas este să observi ceea ce simţi. Poţi face asta acordându-ţi nişte timp singur(ă) în care să poţi vorbi cu tine însuţi / însăţi. Pune-ţi întrebări precum: Ce vreau eu cu adevărat? şi apoi Ce este mai bine pentru scopul vieţii mele? şi apoi observă senzaţiile fizice şi/sau emoţiile care apar ca răspuns.

Sentimentele tale sunt manifestarea ghidării Cerurilor pentru tine. Ai încredere în valabilitatea lor chiar dacă nu le înţelegi sau nu eşti sigur(ă) de semnificaţia lor.