Mesajul Zilei de 26 august 2023 – ARIELLE

Nu e imaginație. Sunteți într-adevăr medium și sunteți conectați cu lumea spiritelor. Aceste experiențe mistice au loc datorită deschiderii spirituale crescânde și datorită faptului că ați întrebat despre îngeri și misiunea vieții dv. fac parte din grupul mai mare de îngeri desemnați să îi ajute pe cei care au înzestrări spirituale. Vă vom trimite alte ajutoare pământești sub îmfățișarea învățătorilor spirituali, a cărților și cursurilor, pentru a vă putea deschide și mai mult către capacitățile dv spirituale.

Vă rog să nu vă temeți de darurile pe care le aveți,. Deși s-ar putea să fi fost tachinați, luați în batjocură, sau chiar pedepsiți pentru că aveați calități de medium în copilărie sau în viața de până acum, vă putem ajuta să vă vindecați de orice teamă privind darurile spirituale sau mediumice. Cereți doar ajutor și veți primi.

Pământul are chiar acum nevoie de ajutorul dv. Vă rog să trimiteți în mod regulat lumină și iubire Divină către cei care au cea mai mare nevoie de aceasta. Păstrați-vă pur și simplu intenția de a trimite fascicule de energie plină de iubire în orice loc, plantă, animal, persoană ori situație și dorințele vi se vor împlini. Vă mulțumim pentru sprijinul dv ca înger Pământesc.