Mesajul Zilei de 26 ianuarie 2022 – E ÎN REGULĂ SĂ FII DIFERIT

Oricine își dorește să placă celorlalți așa că e normal ca și tu să vrei asta. E posibil însă să te compari cu ceilalți și să ai impresia că locul tău nu e acolo sau poate că nu ești la fel de bun(ă) ca ceilalți. Dar această carte a venit să îți spună tocmai că această lume are nevoie de talentele tale speciale.

Nu este nevoie să te schimbi tu pentru a mulțumi pe alții. Dacă încerci să fii diferit(ă) de cum ești de fapt, nu vei fi fericit(ă) și nu vei avea prieteni adevărați. Dar dacă vocea ta interioară îți spune să devii mai bun(ă) deprinzând noi abilități, având grijă de corpul tău, înseamnă că ești bun(ă) cu tine și că aceia care îți sunt prieteni adevărați te vor aprecia exact așa cum ești.

Câtă vreme te simți bine în pielea ta, ești bine. Iar cel mai bun mod de a te simți astfel este să spui adevărul, să tratezi oamenii cu bunătate, să îți ții promisiunile și să faci munca pe care vrei să o faci. Nu e nevoie să fii perfect(ă), să te îmbraci după ultima modă, sau să fii cea mai populară persoană. Dar ai încredere că Dumnezeu te-a făcut exact cum trebuie să fii și scoate maximum posibil din ceea ce ți-a fost dat!