Mesajul Zilei de 26 mai 2021 – ZÂNA ALBINĂ

ZÂNA ALBINĂ VORBEȘTE: Mă întrebi unde este mierea, unde este dulceața vieții, unde este ușurința ei? Te întrebi unde au dispărut zilele sănătoase și robuste și unde s-au topit florile frumoase și strălucirea soarelui. Nimeni nu ți-a luat aceste lucruri. Tu i-ai negat propriului tău sine nevoile și plăcerile. Eu sunt aici întotdeauna, totuși tu ți-ai întors fața de la lumea naturală. Ca să aduci dulceața înapoi trebuie să petreci timp cu florile, cele care înfloresc generos – florile din regatul plantelor și florile din rasa umană. Ai petrecut prea mult timp între ramuri desfrunzite care ți-au transmis mesajul că tu nu vei atinge niciodată luxul, dar eu sunt aici ca să îți spun că faptul de a-ți trăi viața dulce este acum la fel de simplu pentru tine ca și a fi afară la lumina soarelui pentru câteva momente în fiecare zi. Atunci florile vor înflori. Atunci albinele se vor întoarce. Atunci mierea ta se va întoarce.

DESPRE ZÂNA ALBINĂ: O albină care apare ca o zână, un spirit sau sub formă materială în minunata lume naturală este un semn minunat că adevărata ta sănătate se restabilește. Albinele vorbesc despre înțelepciune atemporală, ca și în proverbul antic ”întreabă albina sălbatică ce știau vechii druizi” și sunt adeptele creării de forme, modele și desigur miere care înseamnă hrană, dulceață, antiseptic natural, produce ceară sănătoasă care ionizează aerul și poate fi transformată în mied. O albină poate simboliza abundența, dar cel mai important lucru este că nevoile tale sunt îndeplinite – și iubirea va veni în mod sigur. Alura intoxicantă a lunii de miere va veni curând la tine sub o formă sau alta. Se spune că după ce se îndeplinea ritualul labirintului în vechea Cretă, preoteasa Ariadnei oferea inițiaților faguri de miere pentru a sărbători și conștientiza faptul că toate nevoile lor din acel moment încolo vor fi îndeplinite.

DIVINAȚIE: Deci lucrurile au fost cam dure de ceva timp încoace și se pare că există un loc unde fluxul curge, doar că tu nu poți găsi drumul într-acolo. Regina Zână Albină este aici pentru a-ți arăta unde este mierea și cum să atragi polenizatorii – mesagerii sacri care pot crea conexiunile de care ai nevoie pentru a începe să guști dulceața de acum înainte. Să nu ai niciun dubiu că viața ta poate fi dulce ca mierea, la fel de sănătoasă și productivă ca o albină, la fel de ocupată în a face ceea ce îți place la fel cum e albina ocupată să producă miere, și la capătul acestei stări de a fi ocupat(ă) care îți ghidează calea, acea inerție și senzație de a fi lăsat(ă) pe dinafara secretelor vieții se va fi ridicat! Abundența, timpurile aurite, uleiurile esențiale și terapiile cu flori – și vei fi curând din nou în raiul pe pământ alături de dulcea albină care de acum îți va fi familiară. Lasă albina să îți arate vechea înțelepciune – și dacă asculți, îți va arăta unde este mierea! Fă o baie de soare de 10 minute în fiecare zi – miroase florile – gustă mierea. Să înceapă Era de Aur!