Mesajul Zilei de 26 martie 2022 – PĂRINŢI

Ai extras această carte pentru că răspunsul la problema ta are legătură cu conexiunile emoționale cu mama ta sau cu tatăl tău. De exemplu, dacă ai dificultăți în a accepta bunătate și iubire de la alții, cauza care stă la baza acestui lucru și-ar putea avea rădăcinile în emoțiile nevindecate legate de mama ta. Și asta pentru că receptivitatea este o energie de tip feminin, reprezentată de mame.
Dacă te temi să primești iubire sau te simți vinovat(ă) la gândul de a cere să îți fie împlinite necesitățile, cheamă îngerii să te ajute și să te vindece.
Cu tatăl tău, răspunsul spiritual primar este legat de energia masculină și dezvoltarea încrederii în abilitățile tale de a ieși în lume și a face o diferență pozitivă. Dacă încrederea ta în tine este ezitantă, roagă îngerii să vindece conexiunea emoțională cu tatăl tău.

PAȘI DE URMAT:

Îngerii vor interveni în orice emoție dureroasă asociată cu părinții tăi, dacă ceri asta. Mergi într-un loc liniștit și rostește această cerere cu voce tare sau în gând

”Îngeri păzitori ai mei, ai mamei mele și ai tatălui meu, vă chem acum. Vă cer binecuvântarea vindecătoare pentru relația mea interioară și exterioară cu părinții mei. Vreau să elimin toate toxinele emoționale asociate cu copilăria, adolescența și maturitatea mea. Cer îngerilor să mă ajute să schimb durerea cu pacea, acum”