Mesajul Zilei de 26 martie 2023 – CRISTALE

Această carte este un semnal pentru tine că ar trebui să aprofundezi mai mult înțelegerea cristalelor și a pietrelor prețioase, deoarece ele te cheamă să lucrezi cu ele ca parte a scopului vieții tale. Aceste obiecte amplifică și direcționează energia divină către oameni, animale și mediu. Fiecare din ele are o forță vitală cu care adesea ești conectat(ă). Acum este timpul să faci cercetări asupra acestei conexiuni prin cursuri, cărți și comunicare intuitivă cu cristalele.

Există un motiv pentru care cristalele sunt folosite în ceasuri, computere și dispozitive medicale – și anume puterea lor de a amplifica energia și lumina pe direcții definite. Similar, le poți folosi pentru vindecare, pentru amplificarea capacităților tale naturale. Munca ta poate îmbina cristalele cu masajul, terapia energetică, artele și meșteșugurile sau alte demersuri. Indiferent ce faci, ai grijă să incluzi aceste obiecte puternice.

Dacă ești nou(ă) în lucrul cu cristale, un bun început ar fi să faci o vizită la un magazin de cristale. Plimbă-te printre ele cu mintea și inima deschisă și vezi care te atrage. Apoi citește despre proprietățile vindecătoare ale celor care ți-au plăcut. Vei observa că ele oferă exact acel tip de energie de care ai tu nevoie la momentul respectiv. Ai încredere că acest proces bazat pe Legea Atracției te va ajuta și în munca cu clienții tăi.