Mesajul Zilei de 26 noiembrie 2022 – MAREA PREOTEASĂ

MESAJ

Aliniază-te cu lumina şi focalizează-te pe lucrurile pozitive

DESPRE

Marea Preoteasă este întruparea fizică a divinului feminin, a Zeiţei în formă umană. A avut multe nume în timp şi spaţiu dar esenţa ei a rămas în mare parte similară: aprigă, puternică şi disciplinată.

În multe tradiţii, mai ales pre-creştine, Marea Preoteasă se ocupa de ordinele spirituale şi religioase şi era o voce a autorităţii şi călăuzirii de către zei. Marea Preoteasă din acest set este consoarta şi partenera Marelui Preot (dacă îi priveşti alături vei observa că energiile lor se oglindesc). Ea este însoţită de o pisică neagră care o reprezintă pe zeiţa egipteană Bast care o protejează de energiile joase şi rămâne fermă în putere şi glorie.

MESAJ EXTINS

Eşti o fiinţă mistică, cu capacitatea de a te conecta cu energii care merg dincolo de simţurile omeneşti. În tine există o forţă magică direcţionată de voinţa ta. Este o oportunitate de a te ridica acum, dar cere dedicare şi disciplină. Eşti călăuzit(ă) să te uiţi la ceea ce lucrezi sau la situaţia din faţa ta şi să stabileşti care sunt priorităţile tale. Dacă nu poţi să-ţi dai seama, trebuie să-ţi foloseşti intuiţia şi discernământul ca să te focalizezi pe ceea ce te duce mai aproape de scopul tău şi de fericirea tuturor celor implicaţi. Când apare această carte, este important de asemenea  să-ţi verifici intuiţia, deoarece îţi va oferi călăuzire care va fi importantă pentru evoluţia ta.