Mesajul Zilei de 26 noiembrie 2023 – REGĂSIREA SUBLIMĂ

Arhanghelul Chamuel este supranumit ”îngerul găsitor”. El este asociat cu tot ceea ce înseamnă căutare benefică în plan spiritual sau material. El ne ajută să avem liniște sufletească în căutările noastre benefice. Ne sprijină dacă ne-am rătăcit într-o pădure, într-un oraș, sau dacă ne-am abătut de pe Calea Spirituală. El ne inspiră să descoperim potențialitățile și înzestrările noastre latente în vedere autocunoașterii și apoi a dezvoltării personale, ne ghidează să ne găsim cele mai bune preocupări în viață, să ne găsim rostul sau menirea divină.

Arhanghelul Chamuel ne ajută să vedem lucrurile, ființele și fenomenele așa cum sunt ele în realitate, să găsim obiecte sau situații și să întâlnim persoanele potrivite. Nimic nu se pierde vreodată în ochii lui Dumnezeu. Deși poate noi nu știm unde se află un obiect, Dumnezeu știe. Acționând ca mesager al lui Dumnezeu, arhanghelul Chamuel ne ajută să găsim obiectele pierdute, să le localizăm, ne îndreaptă spre locurile unde ele se află, ne ajută să ne amintim unde le-am lăsat, și uneori face aceasta pe căi miraculoase. Există numeroase relatări ale unor ființe care și-au găsit obiectele pierdute după ce au cerut ajutor arhanghelului Chamuel.

Arhanghelul Chamuel ne ghidează către relațiile umane care au un mesaj important pentru noi în această existență, ne inspiră să descoperim ființe dragi, ființe cu care avem o anumită menire de îndeplinit, ființe pe care le-am cunoscut și le-am iubit cândva, dar cu care am pierdut orice legătură; poate facilita chiar descoperirea unor ființe date dispărute (desigur, dacă și sufletul nostru are o nevoie reală de acea regăsire). Mai mult, Chamuel ne inspiră să căutăm sufletul nostru pereche, ne ghidează către el și ne ajută să-l găsim.
Atunci când este invocat, Chamuel ajută sufletele să se caute reciproc, le ghidează unul spre celălalt, le asistă să se întâlnească și uneori face aceasta pe căi miraculoase – pentru reîntregirea totului, prin regăsirea așa-ziselor suflete pereche.

După cum o spune și numele său ”Cel care îl caută pe Dumnezeu”, „Cel mistuit de un dor nestins de Dumnezeu” arhanghelul Chamuel ne inspiră și ne asistă să Îl căutăm pe Dumnezeu din toate puterile, cu toată ființa și cu toată inima.

SFATURI POSIBILE

* Bucură-te, această carte îți arată că ai parte de ”regăsirea sublimă” fie că este vorba de ființe dragi, obiecte sau chiar de sufletul tău pereche. Mulțumește-i lui Chamuel!

* Nimic nu este pierdut în ochii lui Dumnezeu. Ai încredere că toate obiectele sau ființele care trebuie să existe în viața ta prin drept divin mai devreme sau mai târziu vor reveni la tine. Chamuel te susține.

* Dacă simți că ai pierdut ceva, nu te întrista: în afară de realitatea lui Dumnezeu, toate lucrurile și fenomenele sunt iluzorii și mai devreme sau mai târziu va trebui să te desparți de ele. Dintre toate căutările noastre, căutarea lui Dumnezeu va trebui să primeze întotdeauna. Și dintre toate regăsirile cea mai importantă este regăsirea de Sine, revelarea Esenței noastre Divine, redescoperirea scânteii tainice a lui Dumnezeu în ființa noastră. Cere-i lui Chamuel să te ajute să regăsești mereu Calea către Dumnezeul din tine.