Mesajul Zilei de 26 septembrie 2021 – ÎMPĂRĂTEASA

Creativitatea ta şi munca asiduă îţi aduc o mare răsplată, conform acestei cărţi. Acum ai atingerea lui Midas, deci orice lucru pe care îl hrăneşti cu atenţia ta plină de iubire va înflori. Căsătoria, copiii şi problemele care implică maternitatea şi creativitatea te afectează în mod pozitiv. Fie că vrei să dai naştere unui copil, să hrăneşti cu viaţă plante sau animale, sau să ajuţi un nou proiect sau o nouă afacere să crească, întreprinderile tale creative vor avea succes.
Bucură-te de lucrurile frumoase în viaţă, ştiind că meriţi să ţi se ofere. Ai grijă de corpul tău cu masaje, yoga sau orice te face să te simţi plin(ă) de sănătate, vibrant(ă)şi luxuriant(ă).

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Abundenţă. Petreci timp în natură bucurându-te de proiecte creatoare şi artistice. Iubire şi hrănire pentru tine şi ceilalţi. Timpul pentru o excelentă sănătate fizică şi emoţională.

Arhanghelul Gabriel este îngerul mesager care călăuzeşte şi susţine părinţii care aşteaptă sau adoptă un copil, ca şi pe cei implicaţi în „naşterea” de noi proiecte creative. Cheamă-l pe Gabriel să îţi inspire ideile creative şi să îţi dea curaj şi oportunităţi să le exprimi