Mesajul Zilei de 27 august 2022 – BUCURIE

„Bucuria este starea inimii şi sufletului”

Bucuria se produce atunci când inima şi sufletul se reunesc. Această uniune înseamnă a reuşi expansiunea către un bine mai înalt cu privire la calea ta divină. Bucuria poate crea în tine un sentiment de mulţumire, acceptare şi seninătate. Chiar dacă viaţa ta este în flux, simţi că ştii la nivel profund că orice s-ar întâmpla este spre binele suprem al tuturor. Când ai în tine această cunoaştere, îţi aduce determinare spirituală. Chiar în circumstanţe dificile precum cele prin care probabil treci acum, până la urmă îţi vei găsi fericirea.

Prin această carte, Ganesha conştientizează stresul şi epuizarea pe care le simţi pe când încerci să te adaptezi la noile modele de comportament şi eliberezi vechile poveşti. Poate că nu eşti fericit(ă) chiar acum, dar poţi experimenta bucuria ştiind că este important să faci faţă unei situaţii dificile. Eşti îndemnat(ă) să înţelegi că ai venit în această viaţă pentru a trece prin anumite experienţe şi a învăţa nişte lecţii de viaţă foarte specifice.

Fii cinstit(ă) cu tine însuţi /însăţi şi permite-ţi să îţi trăieşti sentimentele şi emoţiile. Aminteşte-ţi că dacă inima ta se simte rănită şi trece prin procesul de vindecare, probabil că ai de a face cu emoţii şi sentimente care au fost cândva reprimate, timp de vieţi întregi. Împărtăşeşte-ţi gândurile, sentimentele, emoţiile şi fricile cu cei care te pot susţine în acest moment. Bucuria va fi rezultatul final. Energia şi lumina ta interioară se schimbă pentru a-ţi dezvălui marele plan al vieţii tale.

În imaginea de pe această carte, Ganesha are ghirlande din flori de erukku, care au abilitatea de a elimina energiile negative din corpul şi mintea unei persoane. Vezi cu ochii minţii cum îi aduci lui Ganesha o ofrandă de ghirlande din flori de erukku. Şi în schimb Ganesha te va binecuvânta cu sănătate şi eliberare de dureri.