Mesajul Zilei de 27 decembrie 2021 – NUCLEUL

NUCLEUL
Situaţii legate de Nucleu

Precum nucleul unui atom, acest păzitor angelic se află în centrul Creaţiei. În jurul şi înăuntrul său se mişcă inele aurii de energie şi geometrie a diamantului. Ea conţine, dar este şi conţinută. Corpurile celestiale cum sunt cometa şi eclipsa de lună acţionează ca semne ale mişcării cerului şi trecerii timpului.

Alegerea cărţii  nucleului arată că sunteţi în miezul unei situaţii sau în centrul unei dezbateri. Este un floc al începutului şi inspiraţiei. Este o postură de conducere din care plecaţi în lume (sau afară în spaţiu) şi vă găsiţi aripile. Acesta este un timp al ideilor energizante şi ajungerii la un numitor comun cu situaţiile ivite.

Există persoane care vor face cereri nerezonabile legate de energia voastră,  cerându-vă să luaţi o decizie sau să luaţi parte la o acţiune care se poate să nu fie în avantajul vostru. Sunteţi sfătuiţi să nu daţi curs cererii sau să nu vă lăsaţi purtaţi de situaţie. Luaţi o poziţie proactivă şi fiţi conştienţi de faptul că acest lucru vă va ajuta să găsiţi rezolvarea problemei voastre.

ASPECT INVERSAT: Vă simţiţi constrânli, incapabili să vă rupeţi de ciclul în care aţi intrat. Efectul paralizant al situaţiei v-a pus pe gânduri şi vă întrebaţi dacă ar trebui să căutaţi un refugiu psihic şi să evitaţi întreaga situaţie. Aceasta ar putea fi o decizie înţeleaptă pentru o perioadă scurtă de timp, însă adunaţi-vă curajul şi resursele în timpul acestei perioade pentru că vi se va cere în curând să treceţi la acţiune şi să preluaţi controlul asupra propriei voastre vieţi. Odihniţi-vă şi pregătiţi-vă pentru runda următoare.