Mesajul Zilei de 27 decembrie 2022 – DECIZIE ÎNŢELEAPTĂ

Hotărârea pe care o ai în vedere este una înţeleaptă. Această carte este un mesaj de la îngerii tăi, care îţi cere să ai încredere în înţelepciunea ta interioară. Uneori îţi faci griji cu privire la capacitatea ta de a lua hotărâri fiindcă, în trecut, unele dintre hotărârile tale au părut lipsite de înţelepciune. Totuşi, dacă te gândeşti mai bine, în cele din urmă ai învăţat şi câştigat foarte mult şi din ele. Astfel nu poţi să iei o hotărâre proastă, nu ?

În acest moment eşti concentrat(ă) pe îndeplinirea voinţei divine. O să ştii că eşti pe calea cea dreaptă atunci când acţiunile tale vor fi îndrumate de un sentiment de pace. Dacă vreo parte din tine nu se simte bine cu privire la ceea ce faci, atunci, te îndepărtezi de adevăr. Uneori, să rămâi pe cale înseamnă să iei abordezi ceea ce tu consideri calea cea mai dificilă. Îngerii îţi cer să ai încredere în permanenta lor prezenţă, protecţie şi susţinere.

Dacă faci schimbări majore de viaţă, rugăciunile tale continue te ajută să rămâi conectat(ă) la călăuzirea divină. Ca un pilot care verifică în mod constant controlorii de trafic aerian, şi tu trebuie să vorbeşti şi să asculţi Cerurile pe măsură ce mergi înainte. Ai încredere în mesajele de etică, adevăr şi iubire. Sunt adevărate… şi sunt o alegere înţeleaptă pe care să o faci.