Mesajul Zilei de 27 februarie 2023 – PRIBEAGUL ÎNCHISORII

ALIAT: Când Pribeagul Închisorii vine în tărâmul tău ca Aliat, el vine să îți amintească de Legea Intenției Paradoxale. Gândurile tale de auto-sabotaj și credințele tale ascunse de fapt te împiedică să atingi binele suprem. Poate crezi că faci tot ce poți ca să manifești realitatea dar poate că cedezi în favoarea unor gânduri ca:
* nu pot să fac asta
* sunt nevrednic(ă)
* o să eșuez, deci, de ce să mai încerc?
* nu merit asta
* nu sunt demn(ă) de a fi iubit(ă)

De fapt ești încuiat(ă) în închisoarea pe care singur(ă) ți-ai construit-o. Asta e o veste bună, fiindcă înseamnă că ai și cheia cu care să o descui. Acesta este un semn că trebuie să petreci ceva timp cu tine însuți / însăți și să abordezi acele credințe care îți sabotează munca asiduă de a merge înainte. Le poți schimba dacă vrei. Nu VREI să stai în închisoare, nu-i așa?

Fă inventarul gândurilor tale, dă-ți voie să ieși din închisoare și petrece câteva minute în aer liber, într-o stare de recunoștință. Este timpul să dai voie luminii soarelui să intre.

PROVOCARE: Ești prizonierul / prizoniera grijilor, neîncrederii, cinismului și fricii? Îți spui tot timpul că nu ai destul? Sau vezi numai lipsuri și sărăcie oriunde te uiți?
Poate faptul că te aștepți la rezultate negative și repercusiuni te ajută să fii prizonier(ă) în propriile gânduri. Simți că nu îți este permis să ai succes în viață? Când Pribeagul Închisorii apare ca Provocare, te avertizează că vei vedea în viața ta rezultatele acestor gânduri și așteptări negative.

Dacă nu îți place ceea ce vezi, este timpul să transformi modul în care le vezi. Dacă nu ești fericit(ă) cu viața ta, schimbă-ți gândurile: doar atât are puterea de a-ți schimba viața.Dificultățile sunt acum curbe de învățare. Doar amintește-ți că nu vei rămâne multă vreme în această închisoare. Acordă-ți timp pentru a învăța din greșeli; lecțiile îți asigură un succes ulterior mai mare