Mesajul Zilei de 27 iulie 2021 – RIDICĂ-ŢI STANDARDELE

Această carte arată că ai încercat să gândești rațional și să îți spui că o anumită situație este în regulă… când de fapt nu este. Te-ai oprit la mai puțin decât îți dorești și la mult mai puțin decât ceea ce meriți. Nu trebuie să faci compromisuri! Cerul te va ajuta să vindeci sau să înlocuiești situațiile nepotrivite din viața ta. Tot ce trebuie să faci este să ceri ajutorul Cerurilor și apoi să asculți ghidarea pe care o vei primi.

Fă-ți timp să vizualizezi adevăratele dorințe ale inimii tale și să visezi la ele. Nu te teme că vei fi dezamăgit(ă) – meriți o viață frumoasă și ai puterea și ajutorul Cerurilor să o obții. Frica și grijile nu fac decât să încetinească manifestarea așa că eliberează toate grijile și îndoielile și lasă-le în seama Cerurilor.

Poate că te vei simți intimidat(ă) să ajungi la un nivel mai înalt în călătoria ta, dar ai asigurarea Cerurilor că ești pregătit(ă) pentru asta. Întinde-te către stele, fii conștient(ă) că meriți aceste daruri și deschide brațele ca să le primești!