Mesajul Zilei de 27 iunie 2021 – ARTEMIS A PĂDURII

ARTEMIS A PĂDURII VORBEȘTE: Acesta este pentru tine momentul să mergi în interior, în acea sălbăticie care, fie există în interiorul tău, fie este undeva în lume. Este timpul să te bazezi pe propriile forțe, să fii liniștit(ă), ascuns(ă), conștient(ă). Trebuie să îți ocupi locul ca ființă care poate să supraviețuiască și să se întrețină singură. Ai putea vedea asta ca pe un test al greutății, dar este un moment minunat să ajungi la propria ta putere. Ai freamătul tău, ai arcurile și săgețile tale, și compania animalelor, lupii, căprioarele și copacii. Ești capabil(ă) să faci ceea ce trebuie făcut pentru supraviețuire în acest moment. Când vânezi, fă-o cu onoare. Și mănâncă doar ceea ce ai crescut sau creat singur(ă). Astfel vei crește în valoare și te vei conecta din ce în ce mai mult la ciclurile acestei lumi. Luna va străluci asupra ta atunci când vânezi noaptea. Vei păși ușor. Nu vei lăsa urme. Ești în locurile sălbatice secrete, la nemetone* și ești sălbatic(ă), liber(ă) și independent(ă).
Dar amintește-ți și că atunci când găsești această independență, acesta este momentul când Marele Zeu, Regele Cerb Cernunnos va veni la tine – masculinul pozitiv va fi atras către tine deoarece nu vei avea dorința de a-l prinde sau a-l exploata. Atunci vei cunoaște un bun tată, un bărbat adevărat, un amant sălbatic și pasionat, cineva care să aibă grijă de tine și un gentleman și va fi momentul să asiști. pentru o vreme, la o altă grijă față de tine.

DESPRE ARTEMIS A PĂDURII: Artemis este frumoasa zeiță greacă virgină a sălbăticiei; este zeița lunii noi, în forma arcului pe care îl poartă, fiecare săgeată a ei merge drept la țintă, nimic nu se risipește, totul este păstrat, îngrijit sau pus la odihnă. Artemis este o zeiță a auto-suficienței. Adesea este menționată ca fecioară, mai ales din cauza faptului că se bazează pe sine însăși și eul său puternic, de vânător, te poate ajuta să supraviețuiești perioadelor pe care le traversezi acum. Simbolurile ei sunt luna nouă, arcul și săgeata, lupii care vânează alături de ea sub lumina lunii și căprioara pe care o vânează și o ocrotește deopotrivă. Artemis ar putea fi fecioara vânătoare dură a lunii noi, dar este și protectoarea celor blânzi și nevinovați, totuși puternici. Căprioara deține paradoxul interior. Delicată și totuși puternică, și cea de care depinde supraviețuirea multora.
Vânătoarea este ceva sacru: cum ne obținem hrana și cum descoperim puterea din noi sunt acte ale lui Artemis. Ea va insista să mergi adânc în pădure, să îți lași confortul în urmă și să înveți cât de puternic(ă) poți fi. Ea te va confrunta cu perspectiva de a trăi alături de sălbăticie și îți va cere să fii puternic(ă). Este o zeiță neînfricată, blândă atunci când este nevoie, liniștitoare când merită, dar una care va face ceea ce trebuie ca să supraviețuiască, chiar dacă asta înseamnă să vâneze ceea ce îi trebuie. Și tu trebuie să faci asta pentru o vreme,. Este timpul să înveți de ce este nevoie ca să supraviețuiești!
Aici este înfățișată alături de Marele Zeu Celtic Cerunnos, Regele Cerb, și-a găsit contrapartida perfectă și este îngrijită, după acest timp al independenței sălbatice.

DIVINAȚIE: Este timpul să te întorci la lucrurile de bază pentru o vreme, să te testezi singur(ă) față de necesitățile naturale, să renunți la lux și la sprijinul de care crezi că ai nevoie pentru a supraviețui. Ești pe cale să descoperi că îți poți purta singur(ă) de grijă și totuși să rămâi la fel de autentic(ă) precum lupul, la fel de delicat(ă) și alert(ă) precum căprioara și la fel de sălbatic(ă) și liber(ă) ca Artemis însăși. Trebuie să iei arcul și săgețile de argint ale vânătorii, să le păstrezi curate și ascuțite, să nu risipești nimic și să vezi ce se întâmplă mai departe. Simțurile, șiretlicurile și cunoașterea pădurii te vor ține în viață în această perioadă. Trebuie să abordezi cele mai fundamentale aspecte ale vieții tale, să vezi ce sau cine anume ți le furnizează și să faci pași pentru a crea o relație cu acestea. Apă. Hrană. Adăpost. Vindecare. Și procurarea hranei. Vei fi vânător pentru o vreme – și asta este ceva care te împuternicește și te sălbăticește. De îndată ce acest lucru este făcut, vei fi protejat(ă), se va avea grijă de tine, și vei găsi protectorul și furnizorul perfect care este inspirat și încântat de independența și puterea ta.

* nemeton = loc sacru al vechilor celți, situat, de obicei în zone naturale, cu copaci despre care se credea că ascund peșteri secrete.