Mesajul Zilei de 27 mai 2022 – RUŞINE

Rişti să cazi în capcana autocriticii din cauza alegerilor neinspirate sau a unor comportamente învăţate, iar asta te duce în energia ruşinii. Poţi să îţi dai seama întotdeauna când apare această vibraţie care ucide sufletul, deoarece ai tendinţa de a te îndepărta inconştient de ceilalţi (şi de susţinerea plină de iubire a Universului) şi a deveni izolat(ă). E foarte posibil ca în acele momente să consideri că lumea e împotriva ta, făcându-te să vrei să te ascunzi, să te retragi sau să o respingi. Nimic nu este mai departe de adevăr! În aceste momente eşti cel mai rău duşman al tău, deoarece Universul nu încetează niciodată să te iubească şi să te susţină. Nici oamenii din jurul tău nu au încetat să te iubească, chiar dacă ai făcut greşeli îngrozitoare… la urma urmei, cu toţii ne facem vinovaţi de asta, la un moment dat.

Vindecătorii Divini te înconjoară cu afecţiune şi iubire necondiţionată, pe când tu încerci să îţi recuperezi stima de sine. Ei îţi cer să îţi reaminteşti că a fi aici pe pământ e ca şi cum ai fi într-o clasă la şcoală – eşti aici ca să progresezi şi vei face multe greşeli pe parcurs. Acest lucru face parte din procesul de învăţare şi este necesar pentru creşterea ta.

Vindecătorii Divini îţi cer să îţi deschizi inima şi să îţi ierţi greşelile – nu există nicio greşeală atât de mare sau de gravă încât să nu poată fi iertată. Roagă-i să te ajute să te ridici deasupra autocriticii şi să reintri în fluxul Universului. Fă un efort să te vezi pe tine însuţi / însăţi cu aceeaşi iubire cu care te privesc ei. Fă ajustări şi/sau cere scuze unde e nevoie, apoi mergi mai departe.

Mesajul lor pentru tine: „Trăieşte şi învaţă.”