Mesajul Zilei de 27 martie 2021 – EŞTI PROFUND CLARVĂZĂTOR

Îngerii ți-au trimis această carte pentru a te ajuta să ai încredere în viziunile pe care le primești cu ochiul minții tale în timpul somnului, ca și în semnele pe care le vezi cu ochii fizici (numere care se repetă, pene, monede, fulgere de lumină etc). Deoarece Creatorul este atotvăzător, este de la sine înțeles că și tu (și oricine altcineva) ai moștenit darul vederii spirituale. Dacă acest dar al tău pare să fie blocat, cauza poate fi o experiență dureroasă pe care îngerii te pot ajuta să o vindeci și să o eliberezi.

Fii conștient(ă) că este în regulă ca tu să ai darul clarvederii, deoarece această binecuvântare poate fi folosită pentru a te ajuta în munca ta de vindecare și de învățare a altora. Clarvederea îți dă de asemenea ghidare continuă și corectă, exact ca o hartă electronică GPS dintr-o mașină, care te ajută să ajungi la destinația corectă. Ai încredere în ceea ce vezi!

PAȘI DE URMAT: Ar fi bine să faci această sesiune într-un loc liniștit și să ai hârtie și pix la îndemână deoarece acest proces ar putea declanșa amintiri din alte vieți. Stai așezat(ă) sau întins(ă) și centrează-te cu respirații regulate și profunde. Când ești gata spune

”Arhanghele Raziel, te chem acum. Te rog înconjoară-mă cu cele mai înalte și mai pure vibrații ale iubirii divine pentru a vindeca și elibera fricile vechi conectate cu vederea mea spirituală”

Apoi respiră și relaxează-te. Corpul tău ar putea experimenta tremurături și furnicături în timp ce elimină vechile toxine. Continuă acest proces până te simți în largul tău. Fii conștient(ă) că îți poți controla capacitatea de clarvedere chemând îngerii în ajutor.