Mesajul Zilei de 27 martie 2023 – TRANSFORMARE PERSONALĂ

Ganesha arată către Ceruri şi te încurajează să fii deschis(ă) la noi idei şi creştere spirituală. Ascultă mica voce din interior.

S-ar putea să fi simţit o dorinţă puternică să obţii sau să experimentezi din nou un sentiment al semnificaţiei, inspiraţiei sau ajustării scopului, care să fie semnificative pentru tine. Aceste ajustări te ajută în procesul de a te schimba pe tine însuţi / însăţi de la vechiul tu la noul tu şi curând vei beneficia de o perspectivă nouă asupra vieţii. Acum eşti într-o poziţie foarte propice pentru a onora persoana care eşti cu adevărat decât să urmezi o rutină simplă care are o semnifcaţie prea mică pentru tine. aceasta este o călătorie spirituală profundă pe care o experimentezi şi care aduce semnificaţie şi scop vieţii tale. Asta îţi va reînnoi energia interioară.

Elimină toate lucrurile din viaţa ta care nu sunt esenţiale transformării tale. înţelege că unele dintre activităţile tale pot fi acolo doar pentru a acţiona ca tampon sau distragere de la ceea ce este cu adevărat important. Permite schimbăril care au loc şi ai încredere că va urma o perioadă cu mai mult calm şi mai multă stabilitate. Ganesha te cheamă spre destinul tău. Cererile tale pentru călăuzire nu au trecut neobservate şi în final vei găsi după ceea ce tânjeşti.