Mesajul Zilei de 27 octombrie 2021 – STEAUA

Acum este timpul să ai mare credinţă şi speranţă! Această stea străluceşte în ceruri ca inspiraţie şi semn afirmativ pentru tine că îţi poţi vedea planurile cu entuziasm şi încredere, Dacă ai experimentat provocări, poţi să fii sigur(ă) că dificultăţile tale se vor dizolva  rapid în trecut. Este lumină la capătul tunelului şi există o stea pe care o poţi privi punându-ţi o dorinţă!

Cel mai important element pentru succesul tău este să crezi în tine însuţi / însăţi. Arhanghelul Jophiel te poate ajuta să vezi cât de frumos este acest moment al vieţii tale. Simte-te inspirat(ă) să faci planuri pe termen lung şi fii conştient(ă) că vei avea succes!

SEMNIFICAŢII SUPLIMENTARE PENTRU ACEASTĂ CARTE: Un vis care se împlineşte. Scop reînnoit. Urmarea intuiţiei. Încredere în tine.

Numele Arhanghelului Jophiel înseamnă „frumuseţea lui Dumnezeu”. El excelează în a înfrumuseţa orice situaţie sau provocare care ar fi apărut.  Poţi să îl chemi pe Arhanghelul Jophiel şi în momentele de bucurie şi recunoştinţă pentru a te ajuta să ancorezi în inima ta energia pozitivă a momentului.