Mesajul Zilei de 27 octombrie 2022 – PUTERE INTERIOARĂ

SEMNIFICAȚIE GENERALĂ: Astăzi ești binecuvântat(ă) să primești ajutorul Tatălui Universal. Ai în tine puterea de a-ți crea lumea și ești încurajat(ă) să vezi că această putere se manifestă doar atunci când vii dintr-un spațiu al iubirii. Eliberează orice sentimente toxice și simte-te eliberat(ă) știind că Dumnezeu este cu tine astăzi. Ești atât de puternic(ă) atunci când îți împarți iubirea cu întreaga lume.

INTERPRETARE EXTINSĂ: Ești încurajat(ă) de Dumnezeu și de îngerii Lui să fii un puternic lider al iubirii. Sunt două căi de a accepta puterea: o poți folosi pentru a inspira frică și a domina pe ceilalți, sau o poți folosi ca să te ghidezi și să te împuternicești pe tine și pe ceilalți. Condu prin exemplu și fii liderul puternic și iubitor pe care vrei să îl vezi în lume. Ești puternic(ă) și plin(ă) de iubire.

SHIVA
Shiva este zeul hindus al puterii și forței. Este figura supremă a Tatălui și este cunoscut pentru calitățile lui de lider și energia puternică. Este cunoscut ca ”distrugătorul” și ca ”dansatorul cosmic” dar este important de spus că el este o altă expresie a iubirii. Când este chemat, distruge energia negativă din viețile noastre și ne poate lumina lumea ca soarele. În acest set de carduri îl prezentăm ca Tatăl Divin, deoarece ne oferă sprijin și putere ca și reprezentarea Tatălui nostru din Ceruri, Dumnezeu,