Mesajul Zilei de 27 septembrie 2021 – REGINA LUMINII

ALIAT: Regina Luminii este un aliat frumos și vine în viața ta să anunțe succes în toate acțiunile tale. Ea luminează cei mai importanți pași pe calea ta și îți amintește de propria ta strălucire. Ești inteligent(ă) și inspirat(ă) și necesitățile tale vor fi satisfăcute. Amintește-ți că ești un instrument al Divinității care în această lume strălucește prin tine. Ești pe calea corectă către binele tău suprem.

Regina îți mai aduce și introspecție asupra modului în care poți manifesta realitatea în feluri miraculoase. Ea îți promite că îți va arăta următoarea acțiune și te va sărbători stând plin(ă) de strălucire, bucurie și iluminare în clipa prezentă. Ai muncit mult ca să ajungi atât de departe. Te poți mândri cu faptul de a rămâne ferm(ă) în convingerile tale pentru că în străfundul inimii tale tu știi adevărul.

Răsplata pentru voința și perseverența ta este pe drum. Recunoștința și acceptarea sunt cheia.

PROVOCARE: Regina Luminii te provoacă să strălucești prin propria lumină și să nu cedezi în fața fricii. Te ascunzi din teamă de a fi respins(ă)? Ți-e la fel de frică de succes cum îți este de eșec? Lumina Divină care strălucește în tine este puterea care se exprimă prin tine. Acesta, și nu ego-ul, este adevăratul loc al exprimării de sine.

Regina Luminii te mai provoacă să observi cât ești de influențat(ă) de strălucirea și visele superficiale ale societății. Ești vrăjit(ă) de false puteri? Lumea materială e trecătoare, nimic nu durează pentru totdeauna. Asigură-te că intențiile tale vin din profunzimea sufletului tău și nu ți le întemeia doar pe bani sau putere sau pe ceea ce crezi că iubirea ar face pentru tine. Întreabă în schimb ce poți oferi, ce poți dărui.

Adevărata bunăstare este atunci când este pace, armonie și un simț al scopului. Amintește-ți că Lumina nu este țipătoare și rece și nu este nici fabricată – este caldă, strălucitoare și naturală. Renunță la atașamentul față de scopul exterior și dacă este menit să fie al tău, va veni cu siguranță.