Mesajul Zilei de 27 septembrie 2022 -HAOS ŞI CONFLICT

SEMNIFICAȚII ESENȚIALE: Dezordine, scopuri contradictorii cu altcineva, tensiunea contrariilor, valoarea haosului dinainte de ordine

MESAJUL ORACOLULUI: Forțe în opoziție creează o atmosferă de turbulență. Dar consideră valoarea haosului care îți este de ajutor în timp ce te desprinzi de el. Spulberat de vânturi, vei lăsa în urmă acele părți din tine care nu îți mai sunt de folos și vei semăna semințe ca să te reinventezi. Deși conflictul pare să fie etern, esența sa este și una interioară, iar proiectată în exterior cauzează dezordine. Poate că te vei găsi într-o situație în care ai scopuri contradictorii cu altcineva, înfruntând o furtună pe care simți că nu o poți controla. Și totuși toate furtunile trec iar haosul facilitează rearanjarea lucrurilor. Conflictul îți dă ocazia să vezi mai multe fațete ale unei situații. Privește la asta doar ca la un moment în care trebuie să te pui la adăpost și să iei distanță de turbulență. Nu fii prea dornic(ă) să te lupți. Este mai degrabă un moment în care trebuie să înțelegi tu decât unul în care să fii înțeles / înțeleasă.

MESAJ PE RELAȚII: Încăpățânarea te ține într-o stare de opoziție. Nevoia imperioasă de a avea dreptate nu ajută decât la prelungirea conflictului pe care în adâncul tău îl vrei rezolvat. Acesta este un moment potrivit să învețid despre valorile tale, sensul tău, ceea ce este important pentru tine. Unele lucruri nu sunt negociabile. Dacă acest lucru este adevărat, nu este nevoie să lupți. Poți găsi o cale printre emoțiile furtunoase către un teren mai stabil? Curând aerul se va limpezi și vei fi într-un loc mai bun ca înainte, furtuna va fi trecut și îți va fi netezit calea spre o nouă creștere. Lucrurile pot deveni electrizante și iluminate – mereu mai bune ca înainte – dacă folosești acest timp în mod constructiv.

MESAJ PE PROSPERITATE: Circumstanțele par să fie haotice, dar tot ce se întâmplă acum te scutură ca tu să poți găsi adevărata cale spre prosperitate. Da, este o perioadă furtunoasă și te simți de parcă oriunde te-ai întoarce sunt forțe care îți opun rezistență. Fii sigur(ă) că acest haos are un scop divin. Tot ce nu funcționează pentru tine îți este luat astfel ca să rămână doar părțile adevărate. Evenimentele care se întâmplă acum sunt esențiale pentru prosperitatea ta supremă. Acest haos este inspirat divin deși în acest moment nu pare astfel. Cu timpul vei înțelege că așa stau lucrurile cu adevărat.

MESAJ DE PROTECȚIE: Acesta este un moment avantajos pentru a restabili ordinea și a recunoaște oportunitățile de negociere. Chiar acolo unde pare să fie haos este un fel de ordine divină, o reașezare totală a elementelor. Acest lucru este puternic. Dacă intenția ta este să găsești cea mai bună soluție pentru binele suprem al tuturor părților implicate, acum este momentul perfect. Lucrurile sunt deja stârnite așa că nu te teme să te arunci în mijlocul evenimentelor. Vei descoperi tot ce ai nevoie să știi despre felul în care această situație te afectează pe termen lung. Fii prezent în ochiul furtunii. Acest moment este valoros. Nu îl irosi.