Mesajul Zilei de 28 aprilie 2021 – SENSIBILITATE EMOŢIONALĂ

Ai fost tachinat(ă) sau te-ai simţit prost pentru faptul că eşti extrem de sensibil(ă)? Dacă da, această carte vine ca o reasigurare a posibilelor calităţi ale acestui dar al sensibilităţii. De exemplu, ştii cu precizie atunci când o nouă cunoştinţă este sau nu de încredere. Îngerii lucrează cu tine pentru a te face să ai mai adesea încredere în acest sentiment şi să nu te dispreţuieşti dacă în trecut nu ai avut încredere în această intuiţie.

Eşti paşnic prin natura ta deci eviţi conflictele şi alte energii dure. Cere îngerilor tăi să te călăuzească spre alţi oameni iubitori de pace şi să îi ţină pe ceilalţi departe de tine. Onorează-ţi sensibilitatea înconjurându-te de drăgălăşenie în relaţiile tale, în alegerile din media, viaţă de casă şi situaţie la muncă.

PAŞI DE URMAT: Plantele vii sunt unul dintre mijloacele favorite ale îngerilor pentru curăţarea toxinelor fizice şi emoţionale. Astăzi, pune o floare vie în ghiveci lângă patul tău, astfel ca în această noapte energia sa să poată curăţa şi transmuta orice ai fi putut să fi absorbit. Exact aşa cum planta transformă carbonul toxic în carbon respirabil, îţi va transforma şi energia şi te vei trezi revigorat(ă). Asigură-te că ai mare grijă de plantă! (cheamă zânele în ajutor în această privinţă)