Mesajul Zilei de 28 decembrie 2021 – LUMINĂ ŞI IUBIRE

Ești un conductor pentru lumina și iubirea lui Dumnezeu și aduci această energie vindecătoare prin rugăciunile, vizuializările și intențiile tale pozitive. Acesta este scopul vieții tale! Deși nu pare să fie ceva specific, fii sigur(ă) că rugăciunile tale au ajutat în moduri specifice și semnificative. Ancorezi lumina și iubirea divină pe pământ, ceea ce înseamnă că planeta este în siguranță, stabilă și protejată. Te rog, continuă această muncă, deoarece este deosebit de valoroasă și necesară!

Poți canaliza acest scop și în alte moduri. De exemplu, darurile tale spirituale naturale te pot face să fii un vindecător de succes. Fie că desfășori activități energetice, consiliere sau alte forme de terapii fizice sau psihologice, amintește-ți mereu că aduci forța vindecătoare a divinității. Nu îți vei epuiza energia, deoarece divinitatea este o sursă infinită accesibilă tuturor.
Această carte mai poate însemna și că poți vindeca actuala situație în care te afli trimițând lumină și iubire către ea și către toate persoanele implicate. Păstrează doar gânduri și sentimente pozitive și pline de iubire și privește cum se înmulțesc binecuvântările în moduri frumoase și surprinzătoare.