Mesajul Zilei de 28 decembrie 2022 – ÎNVAŢĂ CEVA NOU

Vă așteaptă informații noi. Această carte vă cere să inițiați sau să încheiați studiile pe o temă (sau teme) care vă interesează. Când apare această carte, ea reprezintă o chemare să începeți sau să terminați ceva ce știți deja că ar trebui să faceți. Lăsați-o să fie confirmarea că momentul pentru însărcinarea voastră este acum.

Această carte vă poate îndruma și să meditați și să aveți o conversație cu universul. Puteți să puneți orice întrebare și veți primi răspuns dacă ascultați cu mintea și inima deschisă.. Aveți încredere în răspunsul pe care îl primiți. Notați-l și luați-l în considerare în ideea de a învăța și pe alții predând aceste informații. Ca persoană indigo veți recunoaște cu ușurință adevărata îndrumare divină, pe măsură ce ea vă parvine.

Chiar dacă simțiți că ceea ce învățați nu vă va folosi în viitor, vă rog să aveți încredere că îngerii vă îndrumă cu un motiv anume pe care poate că nu e neapărată nevoie să îl cunoașteți la acest moment din viața voastră. Distrați-vă și încercați ceva nou!