Mesajul Zilei de 28 februarie 2023 – DRAGONUL MAGENTA

DESPRE: Glorioşii dragoni magenta 5-dimensionali ne însoţesc în călătoria sufletului nostru pe când experimentăm şi învăţăm din toate universurile, planurile şi dimensiunile. Pe când călătoresc cu noi, ne amintesc că suntem fiinţe cu o imensă înţelepciune care avem foarte mult de oferit. Fiindcă am trecut prin Vălurile Amneziei, am uitat cine suntem cu adevărat.

De îndată ce dragonii magenta se conectează cu noi, ne pregătesc pentru a ne reaminti rolul nostru unic în acest univers. Ei ne plasează într-o extraordinar de profundă flacără roz a iubirii, înţelegerii spirituale superioare şi înţelepciunii.

Ei lucrează cu Arhanghelul Mariel care are grijă de chakrele sufletului omenirii. Dragonii pregătesc calea pentru ca arhanghelul să ne poată trezi la un nivel sufletesc profund. De îndată ce ne-am trezit, nu ne vom mai putea vedea din nou în acelaşi fel. Recunoaştem cine suntem şi ne scoatem în evidenţă înţelepciunea sufletului.

CĂLĂUZIRE: Este o carte a ascensiunii accelerate. Un dragon magenta a venit să-ţi aducă aminte că eşti un suflet iluminat care duce cu el multă înţelepciune. Te ajută să dizolvi orice văluri ale iluziei rămase şi să te pregăteşti să devii iluminat. Acum a venit la tine ca să-ţi readucă aminte că totul este iubire fiindcă toţi suntem Unul. Este timpul să vezi toate lucrurile cu ochii interiori înţelepţi ai adevărului. Tratează pe toată lumea cum ai dori să fii tratat(ă) tu.

Călăuzirea ta este să stai în linişte alături de dragonul tău magenta şi să permiţi uşii către amintirile vaste ale sufletului tău, să se deschidă. Când te dezvălui ţie însuţi / însăţi aşa cum eşti cu adevărat, ajuţi la venirea noii Ere de Aur.