Mesajul Zilei de 28 ianuarie 2022 – POVESTE FĂRĂ SFÂRŞIT

SEMNIFICAȚII PRINCIPALE: Autocritică, ego rănit, dramă inutilă

MESAJUL ORACOLULUI: Există o poveste țesută din materialul imperfect al vieții, care vorbește despre răniri și pierderi, respingere și umilință, dezgust de sine și aroganță, precum și toate tipurile de suferință izvorâte din drame inutile. Aceasta este povestea despre cum nu poți să faci cutare lucru, nu trebuie să mergi în cutare loc, nu ar trebui să spui anumite cuvinte – altfel lumea ta se prăbușește. Astăzi e timpul să știi că nici unul dintre aceste lucruri nu este adevărat. Cerul nu se va prăbuși. Iar vocea pe care o auzi e doar o parte mică, speriată și condiționată a ta care te ține blocat(ă) într-o minciună, vrea să te „protejeze” și să arăți ca o victimă. Iubește această bucată pierdută din tine. Frica e tot ce știe. Iar această ghidare distorsionată te împiedică să fii sincer(ă) cu tine. TU nu ești povestea ta iar naratorul este doar vocea acelei părți din tine care se teme, care este mică și vulnerabilă și poate fi liniștită cu ușurință.

MESAJ PE RELAȚII: Uneori inima ta intră într-un contract cu o alta iar rezultatul este durerea, nu din cauza abuzului sau neglijării ci din multe alte cauze mai complexe. Rușinea, teama de intimitate și stima de sine scăzută sunt cele mai mari provocări pentru succesul unei relații. Ia totuși în considerare cât de valoroasă este această cunoaștere. Chiar acum ai ocazia unei vindecări importante dar trebuie să reflectezi asupra poveștilor pe care le țeși despre iubire, abandon, respingere și singurătate. Nu doar că trebuie să începi o nouă poveste, dar trebuie să te și ierți pe tine însuți / însăți pentru faptul că ți le tot repeți pe cele vechi. Ai compasiune pentru acea parte din tine care crede toate aceste povești. Oricum nu a fost nici una adevărată.

MESAJ PE PROSPERITATE: Frica, invidia, amânarea, lăcomia și percepția stării de victimă pot fi toate active în viața ta în acest moment. Te compari cu alții, crezi că succesul lor ar trebui să fie al tău? Poate te temi de toate lucrurile bune care vin spre tine așa că te dai la o parte din drum, perfect conștient(ă) de ceea ce faci dar simțind că nu ai puterea să te oprești? Te-ai întors de unde ai plecat, sau ai revenit la o situație care îți amintește de eșecuri trecute? Te sperie nesiguranța financiară? Trebuie să înveți să te iubești printre pașii greșiți și momentele de sabotaj. Folosește corect criticismul. Mai mult chiar, oprește-te din a repeta mereu această poveste. Construiește una nouă. Universul te iubește mult și va aștepta ca tu să înțelegi asta. Scrie o nouă poveste și succesul este garantat. Poți să o faci!

MESAJ DE PROTECȚIE: În acest moment trebuie să eviți drama cu orice preț mai ales când este vorba despre ”lucrurile” altora. Sensibilitatea ta este surescitată în aceste zile și cel mai bine ar fi să stai la distanță. Mantra ta de astăzi ar trebui să fie ”nu e circul meu, nu sunt maimuțele mele” Toată această dramă va trece și vei merge înainte nevătămat(ă) și nevinovat(ă).